Nødsituasjon

applikasjon

Utendørs medisinske poeng opprettes for varigheten av massearrangementer, sportskonkurranser, samt sykehusinnleggelsessoner. Redningstelt utstyrt med flagg, sammenrulling og barrierer er lett synlige på avstand, noe som indikerer plasseringen til det medisinske punktet.

På store kontorlokaler og på steder som produksjonshaller brukes de til å lage desinfiseringssoner for ansatte. Medisinske tjenester bruker telt, flagg og barrierer for å lage isolasjonssoner, utendørs legevakter og feltsykehus.
Motstand av produkter mot eksterne forhold

Motstand av produkter mot eksterne forhold

Materialer som er enkle å rengjøre og desinfisere

Materialer som er enkle å rengjøre og desinfisere

Små transportmål

Små transportmål

Rask ordrebehandling

Rask ordrebehandling

SE DIN MOBILE MEDISINSKE PUNKT

Lurer du på hvordan et medisinsk utendørspunkt med institusjonens logo kan se ut?
Bestill et gratis og uforpliktende grafisk layout for prosjektet.

UTENDØRS OPPTAKSROM

Mobile redningspunkter skaper medisinske sikkerhetssoner under massehendelser, for eksempel konserter eller sportskonkurranser. Å lage mobile desinfeksjonsområder for ansatte er en like populær applikasjon.

Mobile medisinske punkter brukes av sykehus, som under taket oppretter utendørs innleggelsesrom eller pasientisolasjonssoner for sykehus. Under pågående pandemier og epidemier brukes medisinske telt, for eksempel for å kvalifisere pasienter, slik at valg av pasienter og separasjon av potensielt syke pasienter fra friske, eller for å skille desinfeksjonsområde for medisinsk personale.