Reklamekuber

Reklamekuber er en veldig praktisk form for reklame, for de kan brukes på flere ulike måter. Reklamekubene kan brukes både som stol og bord, avhengig av hva du trenger. Hvis du velger origamimodellen, kan du i tillegg bruke den som oppbevaringsboks til f.eks. reklameartikler under et arrangement. Vi kan tilby reklamekuber i ulike størrelser, med flere typer fyll og dekkstoff.

Ulike kubetyper

Enkel rengjøring av stoffet

Reklame og funksjonalitet

Utmerket utskriftskvalitet

Det geniale med reklamekuber

Reklamekubene har flere ulike bruksområder og kan dermed beskrives som et 2-i-1 produkt (bord og stol), eller til og meg et 3-i-1 produkt ved valg av origamikuber (oppbevaring som tilleggsfunksjon). Du kan også velge hva slags type fyll og type dekkstoff du ønsker på dine reklamekuber. Det finnes et utvalg av polyester- eller PVC-trekk. I tillegg kan du bestemme om du ønsker mykt eller fast fyll (fast fyll anbefales dersom du ønsker at kubene skal kunne brukes som både bord og stol). Vi kan tilby to ulike størrelser; 40x40x40 og 50x50x50. Hvis du ønsker å skape en „wow”-effekt for arrangementets gjester kan du bruke kubene til å lage en vegg av puslespill – her kan det lages inntil 6 bilder!

Se din reklamekube

Lurer du på hvordan din reklamekube kan se ut?
Be om et gratis og uforpliktende design

Funksjonelle reklamekuber

Bord eller stol
reklamekuber kan ha ulike formål, avnhengig av dine behov
Fast eller mykt fyll
finn ut om du foretrekker et mykt svampfyll eller et fast fyll av iosopor
En måte å lagre på
origamikubemodellen vil fungere som bord, stol og også som oppbevaringsboks
Stor reklameplass
bruk alle 6 sidene på kubene til fritt valg av print/dekor
Unik reklamemelding
dekorer kubene slik at de kan danne en puslespilllignende vegg
Slitesterk dekor
med klare farger som er motstandsdyktige mot UV-stråling

Tekniske detaljer

Varianter Størrelse vekt styrofoamblokk svamp
Kube 40 40x40x40 cm 1,5 / 2,4 kg
Kube 50 50x50x50 cm 2,5 / 4 kg
Kube Origami S 40x40x40 cm 3,5 kg
Kube Origami M 50x50x50cm 4,5 kg

FARGEPALETT

I produksjonen av kubene bruker vi stoffer som er slitesterke, brannhemmende og motstandsdyktige mot UV-stråling. Trekket som er laget av dobbeltimpregnert polyesterstoff digitaltrykkes med sublimeringstrykk. PVC-trekkene trykkes med solvent-teknikken og blir deretter belagt med et spesielt laminat, noe som øker holdbarheten ift. UV-stråling og annen skade. Begge metodene garanterer utmerket fargemetning og ingen flekker - logoen, teksten eller dekoren din vil ha klare trykkanter. Trykket gjør at du kan tilpasse kuben din – vi lager trekket i den fargen du ønsker og trykker på din unike dekor (f.eks. logo).
sublimation