Roll-ups er populære reklamemedier. Ta dem med til arrangementer der du deltar, og la kundene huske deg lenger. Opprullinger kan være en del av utstyrets stand eller kan brukes uavhengig. På daglig basis, i administrative fasiliteter og kontorer, tjener de funksjonen til visning og informasjon. Under bransjearrangementer lar disse lette skjermsystemene deg presentere merkevarens logo og reklamebudskap. Når du ikke trenger Roll-ups, kan du rulle den på bare noen få sekunder og oppbevare i aluminiumskassetten.

Viktig informasjon

UTMERKET LØSNINGSUTSKRIFT
Roll-ups er trykt i løsemiddelutskriftsteknologi som er preget av den høyeste fargemetningen.
3 VERSJONER AV ALUMINIUMKASSETTER
Avhengig av behov, tilbyr vi både økonomiske og eksklusive versjoner av kassettene. Vårt tilbud inkluderer rav, Topaz og Diamond kassetter.

Tekniske detaljer

Roll-ups
VarianterAmberAmberTopazTopaz
banner dimensjoner85 × 200 cm100 × 200 cm85 × 200 cm100 × 200 cm
vekt2,15 kg2,35 kg3,3 kg3,5 kg
transportmål88 × 9 × 9 cm103 × 9 × 9 cm90 × 11 × 11 cm150 × 11 × 11 cm

FARGEPALETT

For produksjon av reklameruller bruker vi stoffer som er motstandsdyktige mot riv og mekaniske skader. Vi lager trykk på MITKO rollups digitalt ved bruk av løsemiddeltrykkmetoden. Dette lar deg tilpasse sammendraget ditt fullt ut - vi vil plassere unik grafikk på den, for eksempel din logo eller inskripsjon. Trykket er slitesterkt og svært motstandsdyktig mot UV-stråling. Trykkfargene er levende og konturene er klare.
solvent

Anbefalte produkter

Namiot Mitkotent Premium 3x6 Speedmaster

Mitkotent Premium

Flaga reklamowa MITKO

Flagg

Ścianka reklamowa Big Shock Racing

Glidelåsvegger