Pop-up telt

MITKO

Pop up telt kan brukes til promotering av din bedrift. Den lave vekten til aluminiumrammen gjør at to personer enkelt og raskt monterer teltet. Saksekonstruksjonen gjør at teltrammen settes opp på bare 60 sekunder. Den lønner seg på arrangementer med kort varighet. Vi tilbyr fire forskjellige typer Mitko pop-up telt. Teltene kommer i totalt 14 ulike størrelser. Telt til standard bruk opp til telt designet for jenvlig og intensivt bruk. Samt mulighet for rammeverk med innebygd led belysning.

Teknisk sammenligning

Pop-up telt
Varianter Octa Go Octa Optima Octa Pro Octa Pro LED
benprofil
⌀ 43 mm

⌀ 48 mm

⌀ 54 mm

⌀ 54 mm
Montering av tilbehør EasyHold
veggfeste borrelås borrelås borrelås glidelåser
garanti 3 år 4 år 5 år 5 år

STØRRELSESOVERSIKT

Pop-up telt
Octa GoOcta OptimaOcta ProOcta Pro LED
1,5 x 1,5
2 × 2
2 × 3
2 × 4
2,5 × 2,5
2,5 × 5
3 × 3
3 × 4,5
3 × 6
4 × 4
4 × 6
4 × 8
5 × 5
6 x 6
Octa Go Octa Optima Octa Pro Octa Pro LED

Se ditt pop up telt

Lurer du på muligheter rundt design til din bedrift?
Kontakt oss for ett uforpliktende forslag
Pop up telt er det mest populære teltet. Det passer til varierte arrangementer og med deres mange muligheter vil det tiltrekke seg oppmerksomhet. Telt er et viktig element innen promotering. Sammen med annet tilbehør som flagg, rollups og stoler skaper det en komplett promoteringsplass for deg og din bedrift på både messer og andre arrangementer.

Fordeler med pop up telt: Enkel utførelse på å sette opp og rigge ned teltramme, solid og vektgunstig, kommer i elegant og slitesterk transportbag. Pop up telt brukes i hovesak til arrangementer innen promotering og messer. Det kan være en plass for bedriftsmøter eller informasjonsdeling. Teltet har mange muligheter, her er det bare å være kreativ. Med ett godt design vil teltet kunne utføre store deler av promotering av seg selv.

Ekspresstelt produseres i fire versjoner: Octa Go, Octa Optima, Octa Pro (telt med åttekantede profiler) og Octa Pro Led (telt med innebygd led-belysning). Alle teltrammer har justerbar høyde ved inngangsparti. Teltduken på tak og vegger er laget av sterkt, vanntett polyester materiale. Teltet er pakket i en spesial bag for enkel lagring og transportering.