Produksjon

RAMMER AV VÅRT EGNE DESIGN

Vårt eget jernverk gir oss uavhengighet og sikrer kontinuitet i produksjonen av teltrammer og flaggmaster. Dette gjør at vi kan modernisere teltmodellene og introdusere ny teknologi. Teltkonstruksjonene er beskyttet av copyright og unike løsninger fra Mitko.

PÅVISTE MATERIALER

Et spesielt utvalg av fibre som kontrolleres før emballasje gjør at vi kun bruker beviste og feilfrie tekstiler til produksjonen.

Stoffer vi bruker i produksjonsprosessen er testet for vannmotstand, brannmotstand i henhold til DIN 4102-B1, produksjonsfeil, tøyhet og motstand mot UV-stråling (i henhold til DIN 16525 og ullskala).

Begrepet lysfasthet bør forstås som deres motstand mot lys, uten direkte påvirkning av atmosfæriske forhold.

Motstanden av polyestervarer mot UV-stråling i ullskalaen er 4-5. Motstandsdyktighet for fargesublimeringstrykk mot UV-stråling i ullskalaen er 5-6.

Trykkeri

Vi har vårt eget digital- og silketrykk. Vi er spesialister på fargestoff-sublimeringstrykk. Erfaringen fra dette feltet i løpet av de siste sju årene lot oss skrive ut hele overflaten av telt, paraplyer og flagg.

KVALITETSKONTROLL

Hvert produkt før forsendelse kontrolleres nøye og pakkes deretter forsiktig. Vi gjør vårt ytterste for å levere hver bestilling i tide. Dette er grunnen til at produktene våre kun sendes med pålitelige budfirmaer.

Informasjon om statusen på forsendelsen blir umiddelbart sendt til kunder elektronisk via e-post og som SMS-varsler.

Leveranse

VÅRE KURIERSELSKAPER

Hvert produkt blir nøye sjekket før forsendelse og deretter nøye pakket. Vi prøver alltid å levere hver bestilling i tide. Derfor stoler vi bare på påvist kurertjenester når vi sender produktene våre. Etter at kunden har lagt inn en bestilling, bestiller vi en valgt speditør for å hente varene. Levering er ab fabrik Wodzisław Śląski (Incoterms 2010).

Informasjon om status for forsendelsene blir umiddelbart sendt til kunder via e-post og SMS. Dagen etter forsendelse vil du motta konnossementet og en lenke for å spore pakken på e -post.

alt-004995700147920356348fhtgjmvy.jpg
alt-0855069001469698745126hkneoxz.png
alt-08648130014696987453eghwklotv.png
alt-0869336001469698745hirtzfjlqz.png
alt-08737610014696987454fkbcgmnuv.png

Sjekk innholdet i forsendelsen

Sjekk innholdet i forsendelsen i nærvær av budet. Klager knyttet til transportskaden under frakt vil bli vurdert kun etter fremleggelse av en skaderapport, bekreftet av rederiet.

I tilfelle tap av forsendelsen, vil vårt firma sende inn krav til transportøren. Hvis du foretar en forskuddsbetaling via bankoverføring, vil vi tilbakebetale det beløpet som er betalt etter at klagen er vurdert av transportøren og mottar en kompensasjon for den tapte forsendelsen.

Personlig samling

Normalt leverer vi varene via avtalt transportør, personlig henting er kun mulig etter forhåndsavtale.

Service

Som en del av ettersalgsservice tilbyr vi:

  • full service etter garanti
  • tilgang til alle reservedeler i henhold til teknisk dokumentasjon
  • hjelp fra en teknolog mens du velger de riktige komponentene
  • periodiske inspeksjoner og løpende reparasjoner i vårt selskap

Husk at bare originale komponenter til Mitko -telt garanterer effektiv bruk i fremtiden.