Et reklameflagg er det perfekte tilbehør til enhver stand. Takket være sin store reklameflate og små transportmål er flaggene også et optimalt tilbehør til våre telt.
Flaggstengene består av aluminiumsrør som er langt mer motstandsdyktige mot vindkast, enn plast. Flagget er laget av polyester og er digitaltrykket. Sublimasjonstrykk gir tilnærmet 100% fargegjennomtrengning med høyeste grad av metning. Dette betyr at grafikken blir tilnærmet like synlig på begge sider av flagget. Modellene Rider M og Flyer M kan også lages av 2 lags mikrofiber hvor lagene blir separert av et lag som blokkerer. Slik unngåes det at grafikken fra den ene siden skinner igjennom til den andre. Med et stort utvalg av størrelser og former kan vi møte kravene til enhver kunde.

Viktig informasjon

ENESTÅENDE SUBLIMASJONSTRYKK
Våre reklameflagg trykkes alltid med sublimasjonsteknologi som gir nesten 100% fargegjennomtrengning og høyeste metningsgrad.
LETT Å RENGJØRE
Våre reklameflagg kan trygt vaskes på 30 grader. Nøyaktige instruksjoner for vask og håndtering av flaggene, finner du i last ned-seksjonen på denne siden.
Små transportmål
Flaggstenger og flagg blir levert i egen robust transportveske med glidlås. Transportmål 129cm.
STORT UTVALG AV BASER
Et rikholdig utvalg av baser beregnet på forskjellige underlag. Du kan velge mellom fast eller roterende flaggfeste. Roterende feste sørger for at flagget beveger seg med vinden.
TOSIDIG TYRYKK
Modellene Rider M og Flyer M kan også lages av 2 lags mikrofiber hvor lagene blir separert av et lag som blokkerer. Slik unngås det at grafikken fra den ene siden skinner igjennom til den andre.

Tekniske detaljer

Flagg
VarianterRider SRider MRider LHussar SHussar MFlyer SFlyer MFlyer LFlyer XL
flaggstørrelser80 × 160 cm80 × 250 cm80 × 350 cm80 × 183 cm80 × 275 cm90 × 135 cm90 × 235 cm90 × 330 cm90 × 430
stanghøyde200 cm310 cm420 cm223 cm335 cm175 cm280 cm390 cm497 cm
Rider – tilgjengelige former
Rider – tilgjengelige former
Hussar – tilgjengelige former
Hussar – tilgjengelige former

Flyer – tilgjengelige former
Flyer – tilgjengelige former

Stoffer og trykk

Strikket flaggstoff 95 g/m2

Flaggstoffet har en vekt på 95 g/m2, hvilket gjør at det kan blafre fritt i vinden. Stoffet er opprinnelig hvitt, men ved bruk av digitaltrykk kan vi levere i hvilken som helst farge. Dersom flagget skal ha dobbeltsidig trykk, plasseres det en spesiell blokker mellom stofflagene for å hindre at trykket skinner igjennom. Vi trykker på flaggstoff ved bruk av sublimasjonstrykkmetoden.


Strikket flaggstoff FR 105 g/m2

Flaggstoffet med en vekt på 105 g/m2 er flammehemmende, hvilket bekreftes av at kravene i PN-EN ISO 6940 og 6941 og DIN 4102-B standarder overholdes. Denne typen flaggstoff er tilgjengelig i hvitt, men takket være digitalprint kan vi lage flagg i alle farger, slik som i den tynnere versjonen.

Vi trykker på flaggstoff ved bruk av sublimasjonstrykkmetoden.


sublimation
Kryssfot med roterende feste
Kryssfot utstyrt med roterende feste av enten PVC eller stål, er en enkel og stabil festeløsning for flaggene. Det roterende festet sørger for at flagget følger vindretningen.
ECO base med roterende feste
Basen er laget av resirkulert gummi, kommer med roterende feste i PVC eller stål. Vekt 5,8kg. Størrelse 32x32cm.
Spike med roterende hylse for dobbeltsidige flagg og XL master
Designet for mykt underlag. Dimensjoner - 50 x 5 x 3 cm. Vekt - 1 kg.
Sammenleggbar ''light'' kryssfot med roterende feste i stål.
Beregnet for innendørs bruk med S,M og L stenger. Kryssfoten har 10mm hull for forankring (forankringsplugger er ikke inkludert) Lengde (lengste ben) - 75 cm. Lengde (korteste ben) - 61 cm. Høyde - 19 cm. Vekt med stangfeste - 2,4 kg.
Sammenleggbar ''light'' kryssfot med fast aksel.
. Beregnet for innendørs bruk med S, M og L stenger. Kan brukes med sandvekter. Kryssfoten har 10mm hull for forankring (forankringsplugger er ikke inkludert). Lengde (lengste ben) - 75 cm. Lengde (korteste ben) - 61 cm .Høyde - 16 cm. Vekt 2.0 kg.
Tekstilvekter
Gjør det mulig å stabilisere flagget. Du trenger bare å sette den på basen. Tekstiler: 10 kg.
Korsformet base
Tverrbunn av flatstål uten rotator. Vekten er 3,3 kg og dimensjonene bare 50x50 cm.
Stålpinne med rotator
Stålpinne med rotator som gjør at flagget kan rotere på vind.
Spike
Spike er den enkleste basen for flagget. Lengde 60 cm og vekt 1,6 kg.

Anbefalte produkter

Mitko Octa Pro Big shock

Octa Pro

Leżak reklamowy MITKO

Fluktstoler