20-06-2023

Fullfør en firmastand for sommerens utendørsarrangementer

Fullfør en firmastand for sommerens utendørsarrangementer

Telt + flagg er basisbasen til arrangementsstanden. Teltet skiller og dekker plassen, og flaggene indikerer på avstand hvor stativet er plassert. Alt du trenger å gjøre er å legge til nødvendig tilbehør og ... en firmastand klar for sommerens utendørsarrangementer!

MITKO telt - en ny dimensjon av sikkerhet
Når vi lager produkter, styres vi alltid av ideen om at de ikke bare skal være holdbare og effektive, men også trygge for brukerne. Teltene våre er motstandsdyktige mot vindkast opp til 100 km/t. I tillegg inkluderer tilbudet tilbehør som øker sikkerheten ved bruk av telt, som: transportposer og vekter.

Vi stopper imidlertid ikke der og hever nok en gang standarden sikkerhetsmessig – våre ekspresstelt finnes også i en brannhemmende versjon. Tak og vegger laget av PVC-belagt polyester oppfyller standardene DIN 4102-B1 og EN 13501-1:2018, som bekrefter deres brannmotstand og sikkerhet.

Dobbeltsidige trykte flagg
Trykkene plassert på begge sider av flagget er perfekt synlige uansett hvilken side arrangementsgjestene ser standen fra. Det er verdt å ta vare på et tydelig annonsebudskap, for det er en garanti for at budskapet når frem til mottakerne. Vårt tilbud omfatter hele 2 modeller av flagg med dobbeltsidig trykk: Rider M-flagg og Flyer M-flagg.

NYHET i vårt tilbud - reklamepyramider
Et telt + flagg er grunnlaget for standen, men vi sørger for å hjelpe våre kunder med å skille seg ut fra konkurrentene. Dette er grunnen til at vi stadig skaper nye produkter.

Denne sesongen har reklamepyramider sluttet seg til vårt tilbud av tilbehør, som er en lett, mobil og svært effektiv reklamedings!

Trenger du hjelp til å fullføre bestillingen din?
Kontakt oss!