Mitko -telt er veldig ofte tilstede på sportsarrangementer. Oftest ved ekstreme bilstevner og sykkelritt. Idrettslag velger bærbare Premium pop-up baldakintelt. Konkurransearrangører foretrekker store Jehlan starshades. For å isolere servicesoner brukes salgsfremmende barrierer. Reklameflagg og bønneposer er et uunnværlig tilbehør.
Premium -seriens kalesjer er mye brukt i motorsport. På grunn av deres forsterkede struktur er de enda mer motstandsdyktige mot endrede værforhold. Vi anbefaler å betjene 2 biler 3x6 og 4x8m telt. Mitkotent kalesjer brukes også som avslapningssoner for konkurrenter, servicepunkter eller tidskontrollpunkter. Med digital utskrift kan du tilpasse baldakinen din med din egen merkevare.
Jehlan starshades passer perfekt som et konkurransekontor eller innsjekkingssted før rallyet. De kan også tjene som medisinske fasiliteter for redningsmenn eller som et feltsykehus.

Utvalgte produkter

Octa Go

Octa Go

Namioty Octa Go to mocne konstrukcje o oktagonalnym przekroju nóg. Cały stelaż, wraz z łącznikami, wykonany został z aluminium, dzięki czemu namioty są lekkie i nie korodują. W serii Octa Go znajduje się najmniejszy model namiotu ekspresowego o wymiarach 1,5 x 1,5 m.
Octa Optima

Octa Optima

Wśród namiotów Octa Optima znajduje się największy model namiotu ekspresowego o wymiarach 6x6 m. W tej serii dostępne są również konstrukcje, których wysokość wejścia można podnieść do 230 cm. Podobnie jak inne serie z rodziny Octa, namioty Octa Optima posiadają oktagonalny przekrój nóg.
Octa Pro

Octa Pro

Octa Pro baldakintelt er den profesjonelle serien med øyeblikkelige ly, som er mest motstandsdyktig mot værforhold. Alle festene er laget av aluminium. Sterk, åttekantet aluminiumsprofil med en diameter på 50 mm gjør at selv store telt gir perfekt beskyttelse mot regn og vind.
Jehlan

Jehlan

Jehlan starshade er dedikert til krevende kunder. Hovedfordelene er den moderne formen og den enorme annonseplassen. Trekket er laget av vanntett, slitesterk og polyesterfast stoff. Sideveggene er festet til taket med braketter. På grunn av fargestoffsublimeringsteknologi kan teltene skrives ut.
Flagg

Flagg

Et reklameflagg er et perfekt tilbehør for et arrangement. På grunn av den store reklameflaten og de små transportdimensjonene, er dette produktet også et ideelt tilbehør for telt.
Sittesekker

Sittesekker

Beanbags er praktiske og komfortable produkter. Sterkere tekstiler og muligheten til å få fullstendig merkede sokker og kuber gjør dem til uunnværlige reklamemedier, slik at du kan arrangere steder som rekreasjonsrom, venterom, utstillingslokaler, men også salgsfremmende steder i det fri.
Glidelåsvegger

Glidelåsvegger

Glidelås-vegg er et flott reklameverktøy. Det er et system som er preget av pålitelighet, brukervennlighet og mobilitet.

Utvalgt tilbehør

Stå for dispenser
Monter stativet på teltets ben og legg eventuelt håndrensemiddel på det.
Automatisk dispenser
Automatisk dispenser montert på benet av teltet lar deg desinfisere hender uten kontakt.
Gryto base
Rund base som fylles med sand. Diamater: 60 cm. Denne basen passer til Toledo parasoll.
Svarto base
Smart base som fylles med sand. Størrelse: 99 x 99 cm. Denne basen passer til både Grenada og Valencia parasoller.
Oppbevaring av utstyr/tilbehør
Oppbevaringsmulighet som monteres på teltrammen. Funksjonelle rom med borrelås. Kan brettes sammen og tar da liten plass.
Trådløs LED lys
Trådløst og vanntett ( IP68 ), festet med krok og loop stropper. Batterilevetid opptil 77 timer. Det har tre nivåer på lysstyrke og „flash” og „power bank” funksjoner ( batterikapasitet 10400mAh ). Ladetid – 8 timer.
Sandvekter
De har en hette. 16 kg. De festes vertikalt på teltbenet.
LED lys
Tilgjengelig med 1, 2 og 4 lamper. Hvitt lys effekt. Strømkabel med lengden på 5 m.
Takrenne
Monteres mellom teltets tapper. La vannet renne ut. Hindrer flom i området under et telt.
Holder for flagg
Et sett med festemidler som lar brukeren feste flagget til teltbenet.
Automatisk dispenser
Automatisk dispenser montert på benet av teltet lar deg desinfisere hender uten kontakt.
Gryto base
Rund base som fylles med sand. Diamater: 60 cm. Denne basen passer til Toledo parasoll.
Svarto base
Smart base som fylles med sand. Størrelse: 99 x 99 cm. Denne basen passer til både Grenada og Valencia parasoller.
Oppbevaring av utstyr/tilbehør
Oppbevaringsmulighet som monteres på teltrammen. Funksjonelle rom med borrelås. Kan brettes sammen og tar da liten plass.

Attester

Jeg kan ikke forestille meg vårt teamarbeid uten MITKOs utstyr. Det er veldig raskt å montere, og dette er en veldig viktig sak for oss. Det er holdbart, og vi jobber i veldig forskjellige terreng og under alle mulige atmosfæriske forhold. Den er mettet med farger og ettersom vi løper etter pengene til partnerne våre, så er visningen av logoen deres veldig viktig for oss.

- Rafał Płuciennik, leder for RMF 4RACING Team
Som arrangementssjef for sportskonkurranser vil jeg anbefale MITKO-produkter og samarbeid med dette selskapet. Profesjonell kundeservice og produktkvalitet har gjort at jeg ikke en gang vurderer andre selskaper som produserer reklamemedier for begivenheter. I tillegg er produktene til MITKO også gode som base for å bygge sportsbyer under andre arrangementer, som et ly for spillere og lag.

- Wiktor Zemanek, Manager Beskidia Downhill
Vi bruker MITKO-telt under alle arrangementer organisert av oss. Med ekspress hastighet kan hver ansatt håndtere sin distribusjon, og viktigst av alt, skaperne har tenkt på slike fasiliteter som muligheten for belysning av fjæring eller en fjær som strammer taket. Teltene vi bruker er gjentatte ganger testet under svært vanskelige forhold, og den holdbare konstruksjonen har overlevd alt (bokstavelig talt)!

- Szymon Syrzistie, kierownik Joy Ride
Jeg vil takke deg - som selskap - for den demonstrerte fleksibiliteten. Jeg forsikrer deg om at jeg vil anbefale bedriften din som en pålitelig forretningspartner. I tilfelle en annen etterspørsel etter reklamemateriell - vil du definitivt være et selskap som jeg vil samarbeide med.

- Anna Buczyńska, markedssjef, Zipp Skutery Sp. dyrehage.