Mitko tilbyr alt du trenger til en komplett messestand. Til messer utendørs velger kundene våre ofte store pop-up telt i Premium-serien (i størrelsene 4x4,5x5 og 6x6 m). Rammene til disse teltene har forsterkede 40x40 mm profiler som gjør dem mer motstandsdyktige mot skiftende værforhold. 3x6 m telt oppfyller sikkerhetskrav i samsvar med PN-EN 13782:2015-07 standarden, og tåler vindkast opp mot 100 km/t. Store iøyenfallende kuppeltelt (med en diameter på 5 m) oppfyller også kravene i ovennevnte standard.
For behovene til innendørs messer, bestiller våre kunder oftest pop-up kalesjer i Classic-serien (benprofil på 30 x 30 mm) i størrelsene 3 × 3 eller 3 × 4,5 m. De er veldig praktiske å transportere og raske Telt kan kobles sammen med dedikerte aluminiumskjøter som lar deg opprinnelig arrangere utstillingsstanden din.
For å berike standen velger våre kunder vanligvis reklameflagg, satt opp ved siden av eller direkte festet til rammeverket, dedikert gulv, sammenbygging og belysning. Du kan forbedre produktet ditt med sammenleggbare bord og stoler.

Utvalgte produkter

Mitkotent Classic

Mitkotent Classic

Pop-up baldakinen Mitkotent Classic er perfekt for kunder som ønsker rask og økonomisk taktekking. I motsetning til konkurrentene byttet vi ut plastfuger med aluminium, og forbedret dermed den mekaniske styrken på rammen.
Mitkotent Premium

Mitkotent Premium

Premium -baldakinen er den perfekte enheten for de mest krevende kundene. Den er preget av stor motstand og et bredt spekter av størrelser. Alle festene er laget av aluminium. En forsterket benprofil har en diameter på 40 x 40 mm. Som et resultat er kalesjen enda mer motstandsdyktig mot ugunstige værforhold.
Octa Pro

Octa Pro

Octa Pro baldakintelt er den profesjonelle serien med øyeblikkelige ly, som er mest motstandsdyktig mot værforhold. Alle festene er laget av aluminium. Sterk, åttekantet aluminiumsprofil med en diameter på 50 mm gjør at selv store telt gir perfekt beskyttelse mot regn og vind.
Dome

Dome

Dome -teltet er designet for kunder som setter pris på originalitet og unike løsninger. Teltet er basert på en femkantet plan og har en kuppelform som effektivt skiller det fra standard ly. Dome-rammen er laget av aluminiumsprofiler med en diameter på 45 mm. Et skikkelig forankret og sikret telt tåler vindkast som når en hastighet på 100 km/t og oppfyller de strenge kravene i PN-EN 13782: 2015-2007.
Sittesekker

Sittesekker

Beanbags er praktiske og komfortable produkter. Sterkere tekstiler og muligheten til å få fullstendig merkede sokker og kuber gjør dem til uunnværlige reklamemedier, slik at du kan arrangere steder som rekreasjonsrom, venterom, utstillingslokaler, men også salgsfremmende steder i det fri.
Flagg

Flagg

Et reklameflagg er et perfekt tilbehør for et arrangement. På grunn av den store reklameflaten og de små transportdimensjonene, er dette produktet også et ideelt tilbehør for telt.
Roll-ups

Roll-ups

Små dimensjoner, lav vekt og veldig enkel montering gjør at roll-up er det mest valgte bærbare reklamemediet. Båndet er rullet ut av en aluminiumskassett og er spredt på en aluminiumsmast. Etter presentasjon hjelper en fjær med å rulle banneret tilbake i kassetten som beskytter mediet under transport.
Glidelåsvegger

Glidelåsvegger

Glidelås-vegg er et flott reklameverktøy. Det er et system som er preget av pålitelighet, brukervennlighet og mobilitet.

Utvalgt tilbehør

Stå for dispenser
Monter stativet på teltets ben og legg eventuelt håndrensemiddel på det.
Automatisk dispenser
Automatisk dispenser montert på benet av teltet lar deg desinfisere hender uten kontakt.
Gryto base
Rund base som fylles med sand. Diamater: 60 cm. Denne basen passer til Toledo parasoll.
Svarto base
Smart base som fylles med sand. Størrelse: 99 x 99 cm. Denne basen passer til både Grenada og Valencia parasoller.
Vekter av støpejern
De veier 16 kg og plasseres ved fotteltet. For bedre stabilitet kan vekter stables.
Sandvekter
De har en hette. 16 kg. De festes vertikalt på teltbenet.
Benkeplater
Laget av tre. Monteres på profilen til en halv vegg. Stabilitet er garantert av aluminiumsprofiler. Lasten kan være så høy som 30 kg! Pakket i en solid bæreveske.
Gulv
Brettet med elementer 25x25 cm. Tilgjengelig i fargene: grå, grønn, rød, sort, blå og hvit.
Transportruller
Ruller for enkel transport av et brettet telt. De er festet til rammen med pinner og magneter.
Automatisk dispenser
Automatisk dispenser montert på benet av teltet lar deg desinfisere hender uten kontakt.
Gryto base
Rund base som fylles med sand. Diamater: 60 cm. Denne basen passer til Toledo parasoll.
Svarto base
Smart base som fylles med sand. Størrelse: 99 x 99 cm. Denne basen passer til både Grenada og Valencia parasoller.
Trådløs LED lys
Trådløst og vanntett ( IP68 ), festet med krok og loop stropper. Batterilevetid opptil 77 timer. Det har tre nivåer på lysstyrke og „flash” og „power bank” funksjoner ( batterikapasitet 10400mAh ). Ladetid – 8 timer.
LED lys
Tilgjengelig med 1, 2 og 4 lamper. Hvitt lys effekt. Strømkabel med lengden på 5 m.
Bord og stoler
Bord og stoler er laget av pulverlakkert stål og polyetylen.
Transportruller
Ruller for enkel transport av et brettet telt. Vi anbefaler dem spesielt for de større teltstørrelsene: 4x6, 4x8, 5x5 eller 6x6 m. De er festet til rammen med pinner og magneter.
Transportruller
Ruller for enkel transport av et brettet telt. De er festet til rammen med pinner og magneter.
Holder for flagg
Et sett med festemidler som lar brukeren feste flagget til teltbenet.
Teltfester
Kombiner og stabiliser teltene plassert side om side. Tillat å bygge "teltbyer". De kombinerte teltene ser mer estetiske ut. Motstandsdyktig mot alle værforhold.