Personvernregler

1

Generelle regler

Når vi deler nettstedet vårt med deg, viser vi reglene nedenfor for innsamling, behandling og bruk av informasjon innhentet via vårt nettsted www.mitko.pl. Når du surfer på Mitko sp. dyrehage. nettsted, godtar du reglene i personvernerklæringen på nettstedet. Enhver person som bruker Mitko sp. dyrehage. (eller dens del derav) på noen måte vil være bundet til gjeldende personvernerklæring.

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæringen. Vi selger ikke, og vi deler ikke brukernes personlige informasjon og adresse med tredjeparter.


2

Personlig informasjon

Alle dataene som er inkludert i Mitko sp. dyrehage. databasen vil bli behandlet som konfidensiell og vil ikke bli delt med tredjeparter. Dataene vil bli lagret og tilstrekkelig beskyttet mot tilgang av uautoriserte personer, i samsvar med loven om beskyttelse av personopplysninger.

MITKO SP. z o. o. med sitt hovedkontor i Osiedle 1-go Maja 16 G, 44-304 Wodzisław Śląski representert av styrelederen skal være administrator for dine personopplysninger.

Klienten har rett til å få tilgang til sine personopplysninger og rette dem. Kunden har rett til å rapportere at behandlingen av dataene deres er avviklet for markedsføringsformål. Mitko SP. dyrehage. selger ikke og overfører ikke kundenes personopplysninger til tredjeparter, med mindre plikten til å gi dataene er pålagt av lovens bestemmelser, eller det er nødvendig for Mitko sp. z o. o. å kreve erstatning hvis en klient bryter rettigheter eller krenker varer.

Mitko sp. dyrehage. kan også samle inn personopplysninger når det er nødvendig for å oppfylle et annet, spesifisert formål (håndtering av krav og tvister).


3

Markedsføringsmål

Kunder som ønsker å motta markedsførings- og kommersielt materiale fra Mitko sp. z o. o. må fylle ut kontaktskjemaet (ved å skrive inn for- og etternavn eller firmanavn, og telefonnummer, e-postadresse) og velge erklæringen om frivillig samtykke til behandling av dataene deres for det valgte formålet. Som et resultat ble Mitko sp. dyrehage. skal behandle disse dataene med det formål å markedsføre sine tjenester og/eller produkter og kommersielle tilbud bestående spesielt i å sende uanmeldte tekstmeldinger eller e-post til personer hvis kontaktinformasjon er gjort tilgjengelig på frivillig basis til Mitko sp. z o. o. Når du fyller ut kontaktskjemaet på www.mitko.pl i samsvar med lov om levering av tjenester på nettet 18. juli 2002. (Journal of Laws fra 2013, punkt 1422 med endringer.)


4

Opphavsrett

Alt innhold og informasjon som er inkludert på nettstedet vårt, inkludert spesielt logoer, data, tekst, bilder, grafikk, videoer eller annet materiale eies av Mitko sp. z o. o. og skal beskyttes i samsvar med lov av 4. februar 1994 om opphavsrett og relaterte rettigheter (Journal of Laws of2000, nr. 80, pos. 904 med endringer) om bruk, visning, kopiering, overføring, distribusjon, endring eller sletting av samme. I lys av det ovennevnte, må enhver handling i denne forbindelse foretas uten skriftlig forhåndsgodkjenning fra Mitko SP. z o. o., anses som ulovlig og vil være et brudd på immaterielle rettigheter til Mitko sp. z o. o.


5

Lenker til tredjeparts nettsteder

Lenker/omdirigeringer til andre enheters nettsteder, hvis de er inkludert i innholdet på dette nettstedet, tjener utelukkende brukernes bekvemmelighet. Mitko sp. z o. o. er ikke ansvarlig for informasjon gitt av eiere av andre nettsteder, samt for tredjeparts personvernerklæring.


6

Nettsted og informasjonskapsler

Noen områder på nettstedet (nettstedet) på www.mitko.pl kan bruke informasjonskapsler for å overvåke besøkendes aktivitet på nettstedet vårt. Informasjonskapsler betyr IT -data, spesielt tekstfiler som er lagret i brukerens sluttutstyr beregnet på bruk av nettsteder. Disse filene lar deg gjenkjenne brukerens enhet og vise et nettsted som er skreddersydd for deres individuelle preferanser. Informasjonskapsler inneholder vanligvis navnet på nettstedet de kommer fra, lagringstiden på sluttenheten og et unikt IP -nummer. En informasjonskapsel vil identifisere deg når du besøker nettstedet vårt igjen.

Søkemotorer tillater også brukere å blokkere informasjonskapsler eller fjerne dem helt. Det er derfor mulig å konfigurere nettleseren din slik at den ikke beholder noen filer av denne typen. Siden alle søkemotorer er programmert annerledes, går du til Hjelp -menyen i nettleseren for å se hvordan du blokkerer eller sletter informasjonskapsler fra datamaskinen din. Husk imidlertid at ved å blokkere informasjonskapsler, blokkerer du også noen søkefunksjoner i en nettleser som kan redusere funksjonaliteten. Vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlig for bruk av informasjonskapsler på andre nettsteder som er tilgjengelige for brukerne via lenker på nettstedet vårt. Informasjonskapsler brukes for å tilpasse webinnhold til brukerens preferanser og for å optimalisere bruken av nettsteder. Personlig informasjon samlet inn ved hjelp av informasjonskapsler kan bare samles inn for å utføre visse funksjoner på vegne av brukeren.


Hvis du ikke godtar bruk av informasjonskapsler som beskrevet ovenfor, kan du deaktivere dem i nettleserens innstillinger, eller ikke gå til www.mitkoforevents.coml

Vi oppfordrer deg til å sjekke innholdet regelmessig.

MITKO Sp. z o.o.