07-11-2022

Vi setter farge på høstauraen. Benytt deg av 15% rabatt på telt!

Vi setter farge på høstauraen. Benytt deg av 15% rabatt på telt!

Høsten er en tid da noen bedrifter deltar på de siste bransjearrangementene i år, og den andre delen gjør seg allerede klar for nyttårsarrangementer. Uansett hvilken gruppe bedriften din er i, vil en handlerabatt alltid være nyttig! Hvis du planlegger å kjøpe et eventtelt, gjør det nå og dra nytte av tilbudet på 20 % rabatt på trykte vegger * eller trykk på kapper for 1 NOK.

HØSTFARGER HØSTKAMPANJE
For å sette farge på høstauraen har vi utarbeidet et spesialtilbud til våre kunder. Velg et hvilket som helst eventtelt, og du betaler 20 % mindre for trykk på teltet, eller trykk på dikkedarer for 1 NOK! Kampanjen varer fra 1. november til 30. november 2022.

Hvordan dra nytte av HØSTFARGER-tilbudet?
Du er bare 3 skritt unna å kjøpe et telt med et trykk billigere med så mye som 20 % eller med trykk på teltkappene til 1 NOK!

  • Velg et telt: Pop-up, Jehlan eller Dome.
  • Bestem hva du skal skrive ut på teltets kappe eller kapper. Husk at vår grafiske avdeling kan lage et prosjekt for deg.
  • Bestill den valgte teltmodellen fra 1. november til 30. november 2022 og benytt deg av kampanjetilbudet.

Trenger du hjelp til å velge telt?
Ta kontakt her

Detaljerte vilkår for kampanjen "HØSTFARGER" finner du i reglementet.

 

* Tilbudet om 20 % rabatt på utsalgspriser for utskrifter gjelder reklametrykk laget med sublimerings- og løsemiddeltrykkteknikken på telt: Octa (Go, Optima, Pro og Pro LED), Jehlan Static (Mini og Base) og Dome.

**Tilbudet om trykk på teltets dikkedarer for PLN 1 nett gjelder sublimeringstrykket laget på de 4 dikkesene til Octa ekspressteltet (Go, Optima, Pro og Pro LED)