28-09-2023

Si farvel til sommeren med stil!

Si farvel til sommeren med stil!

Slutten av sommeren er det perfekte tidspunktet for å organisere et arrangement. Og når det kommer til store sensommerbegivenheter, kan vi ikke glemme stjernen til alle store begivenheter - Jehlan!

Jehlan telt – et stort telt for store arrangementer
Stjernetelt er ekstremt imponerende og veldig praktisk. De dekker et område på 15 til 227 m² og har plass til fra 22 til 190 personer under tak. Det enorme bruksområdet lar deg være vert for en stor gruppe mennesker under telttaket, og den enorme overflaten lar deg plassere en hvilken som helst reklamemelding på den.

Pålitelig, solid konstruksjon og rivebestandig stofftrekk gjør at vanskelige værforhold ikke er et hinder for å organisere utendørsarrangementer. Star-teltet finnes også i en brannsikker versjon. Viktigere, til tross for sine store dimensjoner, er montering og demontering av Jehlan ikke vanskelig i det hele tatt.

Utstyr teltet med komfortable seter
Store arrangementer varer vanligvis lenge, så det er verdt å ta vare på deltakernes komfort. Reklamestoler vil være det perfekte utstyret til teltet ditt. Vårt tilbud inkluderer fluktstoler, kuber, puffer, lenestoler og stoler. Vi kan trykke hvilken som helst grafikk på hvert sete.

Ønsker du å foreta et kjøp eller har flere spørsmål?
Skriv eller ring!